Akcija!

Večnamenska Krtača na Vodni pogon

19,90 14,90

Edinstven, uporaben in zabaven Brush Hero se lahko uporablja kot podrobna krtača za čiščenje avtomobilskih koles, koles, motornih koles, pohištva na terasi, stranskih tirov, žara in še več.

Kategorija:

Edinstven, uporaben in zabaven Brush Hero se lahko uporablja kot podrobna krtača za čiščenje avtomobilskih koles, koles, motornih koles, pohištva na terasi, žara in še več.

Končno lahko očistite  zapletene, tesne, težko dostopne predele brez bolečin v hrbtu. Popolna krtača za detajle.
Ščetko enostavno pritrdite na svoj vrtalnik.
Enakomeren navor zagotavlja največjo drgnjenje.

Ta krtača za čiščenje je preprosto hidravlično gnana, brez baterije in brez moči! Priključite na katero koli stransko in običajno vrtno cev. Voda teče v cev, visokotlačna pogonska sila vode, da potisne zobnik in samodejno deluje.
★ Uporaba: Naša vrtalna krtača uporablja tridimenzionalno vrtljivo krtačo , ki lahko opere različne površine.
★ Najboljše orodje za čiščenje: Naši kompleti imajo eno krtačo in dve zamenljivi glavi ščetke. Številne stranke imajo pri roki več glav krtač za različne naloge: avtomobilsko krtačo, krtačo za blato, krtačo za hrano, krtačo za hišne ljubljenčke itd.
★ Široka uporaba: Trajne vrtljive pralne ščetke na vodni pogon se pogosto uporabljajo za čiste avtomobilske pnevmatike, platišča, čiste vogale, kolesa, in podobno.

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Večnamenska Krtača na Vodni pogon”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja